Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ " Ramazan Bayramı, kırılan gönüllerin onarıldığı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların sona erdiği, manevi değerlerin güç kazandığı günler olsun"

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi:

SİYASET 8.04.2024 22:37:00 0
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ'DAN BAYRAM MESAJI

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Bugün manevi iklimi ile gönüllerimizi kuşatan Ramazan'ın sevincini, iftarın coşkusunu ve paylaşmanın hazzını hep bir arada yaşadığımız bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bizler birlik ve beraberliğimizin, dayanışmanın ve paylaşmanın önemini bu vesile ile bir kez daha yaşayarak görmüş olduk. Sarıçam’ın her mahallesinde kurduğumuz iftar sofralarımız ile Ramazan ayının manevi atmosferini hemşerilerimizle hep bir arada yaşamanın hazzına vararak, ortak değerler etrafında kenetlendik. Biliyoruz ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir. Rahmet ikliminde oluşan sevgi çemberimizle kavuştuğumuz bu Ramazan Bayramı, kırılan gönüllerin onarıldığı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştiği, manevi değerlerin güç kazandığı günler olsun.

 

BİLİYORUZ Kİ BAYRAMLAR KAVUŞMAKTIR

 

Değerli hemşerilerim:

 

Bugün bayram ve bizler ‘Nerede o eski bayramlar’ sözüne inat; Yine sevdiklerimize koşacak, konu komşu hısım ve akrabalarımıza ulaşacak, yol gözleyen lerimizin kapısını çalacağız. Çünkü biliyoruz ki bayramlar kavuşmaktır. O yüzde, bayramlarda bayramlaşmak gerekir... Kendimizle, ailemizle, milletimizle ve kardeşlerimizle. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, hepimiz için sağlık sıhhat ve afiyet içerisinde bir bayram geçirmeyi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum”


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Kozan'da Pembe Zakkum Zamanı....

30.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

 Murat Sancak "Bundan Sonra Yazacağım FETÖ Futbol Yapılanması Bilgileri Biraz Ansiklopedik Bilgiler İçerecek." Kim bu FETÖ'cüler ?

Adana'daki Merkez Belediyelerinin SGK Borçları....

Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .