Rifat Söylemez "Bu Yıl'da Gelenek Bozulmadı.. Adana Halkının Parası Ulusal Televizonlarına Aktarıldı.

Usta Gazeteci Rifat Söylemez Adana Super FM 92.8 de Ersen Tüzener Modaratörlüğünde Adana Gündemini Değerlendirmeye Devam Ediyor..

GÜNDEM 13.03.2024 08:48:00 0
Rifat Söylemez

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın belediye başkanlığı döneminde özellikle CHP’ye yakın kanallara ödenen reklam ve tanıtım gideri faturalarının kabarıklığı her yıl denetim komisyonunun yaptığı incelemeler sonrasında gündeme gelerek kamuoyunun dikkatine sunuluyor.

5 KİŞİLİK KOMİSYON HESAPLARI DENETLEDİ

Bu yıl da yine gelenek değişmedi ve Zeydan Karalar’ın halkın parasını ‘tanıtma’ adı altında televizyon kanallarına akıtıldığı gerçeği ortaya çıktı. 2023 yılı belediye hesaplarının denetimine ait raporun hazırlandığı ve yerel seçimler öncesindeki son belediye meclis oturumunda komisyon başkanı tarafından mecliste okunacağı öğrenildi. Şehmus Uçar, Cihan Şener, Cafer Boyraz, Vedat Gündoğan ve İhsan Topçu’dan oluşan 5 kişilik komisyonun yaptığı incelemelerin detayları meclisteki sunumda netleşecek.

‘Altın Koza Ödül Töreni Tanıtımı’ adı altında Habertürk’e 480 bin lira, Halk TV’ye 300 bin lira, TELE 1’e 240 bin lira fatura bedeli ödeyen Adana Büyükşehir Belediyesi, Hayat Reklam, Salt Yapım, firmalarında toplamda 75 bin lira ödemeyi yaptığı öğrenildi. Bu arada Halk TV’nin aylık olarak 23 bin ile 36 bin lira arasında değişen faturayı kesintisiz olarak Büyükşehir Belediyesine kestiği gerçeği ortaya çıktı. Başkan Zeydan Karalar’ın televizyonu olarak kamuoyuna bilinen ve tanınan Koza TV’nin de 100 bin liralık fatura kestiği komisyona ulaşan bilgiler arasında yerini aldı.

Cafer Esendemir “Çözümün Bir Parçası Olabilirsiniz”

YAKLAŞIK 2 MİLYON 600 BİN LİRA PARA ÖDENMİŞ!

Öte yandan Habertürk Televizyonunun mart 2023’te 295 bin liralık tanıtım faturası kestiği, yerel Kanal A ve Otağ Televizyonlarının da tanıtım adı altında 17 bin 700 lira ile 64 bin 900 liralık faturaları keserek belediyeden tahsil ettiği komisyon incelemelerinde ortaya çıktı. Bu arada Adana Büyükşehir Belediyesinin ANKA Ajansı’na, DHA’ya ve İHA’ya aylık olarak abone oldukları netleşen bilgiler arasında yerini aldı. Yaklaşık olarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtım adı altında 2 milyon 600 bin bin lira parayı 2023 yılı içinde ilgili televizyon kanalları ile haber merkezlerine ödediği ifade ediliyor

Kaynak: cukurovabarisgazetesi.net


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürlüğü " Klima Açma Zorunluğu 1 Mayıs İtibariyle Başlıyor.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan "Pozantı’da Üretken Belediyeciliğin Simgesi Olacağız "

Adana tarihine Işık Tutan Yer " Misis Antik Kenti "

Ünlü Adanalı Besteci Burhan Bayar "Stüdyodaki İki Büyük Profesyonel Kayıt Aletini Cem Yılmaz Hediye Etti "

Restoran ve Kafelere KDV Artışı...

27.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Muslera Kurtardı Galatasaray Attı .0-3