Pozantı Belediyesinde Halef Selefin Borç Restleşmesi...

Pozantı Belediye Başkanı Ali Başkan Avan, “Art niyetli değilim, halk borcumuzu görsün istedim” derken, eski başkan Çay, “Yapamayacağı hizmetlere kılıf hazırlıyor” diye eleştiride bulundu.

SİYASET 18.04.2024 23:00:00 0
Pozantı Belediyesinde Halef Selefin  Borç Restleşmesi...

HALKIMIZA LAYIK OLACAĞIZ

Her şey Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın belediye binası önüne mevcut borçların bulunduğu pankartı astırmasıyla başladı. Esnaf ve banka gibi yerlere ödenmesi gereken 60 milyon 782 bin liralık bir borç bulunduğunu belirten Başkan Ali Avan, “Bahane üretmiyorum. Art niyetli de değilim, halk borcumuzu görsün istedim. Elbette bu borç bizi hizmetlerimizden alıkoyamayacak ve her zamankinden daha çok hizmet ederek, halkımıza layık olacağız” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi’nden başkan seçilen Ali Avan’ın, belediye gelir gider tablosunu bir afiş hazırlatarak belediye binasının önüne astırmasına cevap gecikmedi.

ÇAY TEPKİ GÖSTERDİ

Pozantı Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çay, mevcut Başkan Ali Avan’ın borç tablosunu açıklamasının ardından tepki gösterdi. Eski Başkan Mustafa Çay, “Yarın yapamayacağı hizmetlerin, bugünden kılıfını ayarlamaya çalışıyor” dedi. Oldukça sert ifadeler kullanan Çay, “Allah rızası için hiç mi vicdanınız yok. Borcu yazdınız tamam, güzel. Bundan kaçtığımız yok. 30 milyon TL belediyenin alacağını niye söylemiyorsun bu millete. Mustafa Çay'ın belediyenin garajına duran yeni aldığı arabaları konuşmayın. Yapmış olduğu bungalov evlerden para kazanıyorsunuz, bunları konuşmayın. Yapmış olduğu restoranları konuşmayın. Yani gerçekten yazık ediyorsunuz. Bu memlekete hizmet edin, dedikodu üretmeyin” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AVAN: ONAY ALDIK

Öte yandan Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, mevcut borçların kendilerini hizmetten alıkoyamayacağını belirterek, “Pozantı’mız için söz verdiğimiz Kapalı Semt Pazarlarımızın ilkinin yer onayını aldık.  TCDD Adana Bölge Müdürü Ali Seydi Felek ile proje alanımızda incelemelerde bulunduk. Hemşehrilerimiz için gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MUHTARLARLA BULUŞTU

Seçimden önce söz verdiği gibi muhtarlarla bir araya gelen ve onların sorunlarını dinleyen Başkan Avan, “Kaymakam Fatih Karamahmut ile birlikte 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonucunda mazbatalarını alarak görevlerine başlayan demokrasimizin yapı taşı mahalle muhtarlarımız ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Sorunlarını dinledik ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verdik” şeklinde açıklamalarda bulundu. 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


02.05.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Ölümünün 20.Yılında Sakıp Sabancı Yapay Zeka İle Anıldı....

Ak Parti Adana İl Başkanın'dan SMS'li İşçi Çıkışı Tepkisi...

Adana'da 1 Mayıs'ta Üç Ayrı Mitingle Kutlandı.

Yusuf Kanlı Sinek Konusunda Israrcı “Büyükşehir Belediyesi’nin Çağrı Merkezini Arayarak ve Ayrıca Sosyal Medya Hesaplarını Etiketleyerek Şikâyetlerini Paylaşın "

ÇUKUROVA RİTİM ve MÜZİK TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM GECE

Hüseyin Sözlü MHP'den İhraç Edildi....