Oya Tekin Seyhan'da Saha'ya İndi.

ASKİ çalışmalarının ardından kırılan parkelerin düzenlenmemesi sorunu Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin döneminde çözüme kavuşacak.

SİYASET 15.04.2024 10:59:00 0
Oya Tekin Seyhan

Mahalle sakinlerinin eski yönetimin görmezden geldiğini dile getirdiği, gerçekleşen ASKİ çalışmalarının ardından kırılan parkelerin düzenlenmemesi sorunu Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin döneminde çözüme kavuşacak.

Mahalle sakinlerinin sesini duyurduğumuz haberimizde Ziyapaşa Mahallesi'nde yaşanan yol sorununu gündeme taşımıştık. Haberimizin hemen ardından ise Oya Tekin, gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrası mahalleye giderek gerekli incelemelerde bulundu. 

Mahalle sakinleri ve muhtar ile görüşen Başkan Tekin, sorunlarının çözüme kavuşacağının sözünü bizzat verdi. 

Bu güzel haberi sosyal medya hesabından aktaran Oya Tekin yaptığı paylaşımda, "Halkçı ve Katılımcı Belediyecilik anlayışımızla görevimizin başındayız. Ziyapaşa Mahallesi sakinlerimizin “Oya Başkanımızdan yollarımızı yapmasını istiyoruz” talebi üzerine meclis üyemiz ve mahalle muhtarımızla birlikte sorunları tespit ederek çalışmaların başlaması için gerekli talimatları verdik. Daha güzel bir Seyhan ve daha mutlu bir Seyhanlı için çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Kozan'da Pembe Zakkum Zamanı....

30.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

 Murat Sancak "Bundan Sonra Yazacağım FETÖ Futbol Yapılanması Bilgileri Biraz Ansiklopedik Bilgiler İçerecek." Kim bu FETÖ'cüler ?

Adana'daki Merkez Belediyelerinin SGK Borçları....

Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .