Ceyhan Belediyesi Meclisinde Kadir Aydar Nerde Kalmıştık'la Başladı.

Ceyhan Belediye Meclisi’nin ilk toplantısının birinci oturumunda yasa gereği en genç meclis üyelerinin katiplik koltuğuna oturdu. Kadir Aydar’ın başkanlık yaptığı toplantı, aziz şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okun

SİYASET 10.04.2024 21:01:00 0
Ceyhan Belediyesi  Meclisinde Kadir Aydar Nerde Kalmıştık

Ceyhan Belediye Meclisi’nin ilk toplantısının birinci oturumunda yasa gereği en genç meclis üyelerinin katiplik koltuğuna oturdu. Kadir Aydar’ın başkanlık yaptığı toplantı, aziz şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Başkanlık divanı ile meclis birinci ve ikinci başkanvekili seçimi için gizli oylama yapıldı. 1’inci Meclis Başkanvekili CHP’li Sevilay Yıldız, 2’nci Meclis Başkanvekili ise Cemal Gürsel İlçe seçildi.

Başkanlık divanı asil ve yedek katiplerin belirlenmesi seçimiyle devam eden oturumda CHP grubunun adayları Nurgül Cerit ve Binnaz Alkan, asil, İrfan İnce ve Ercan Tosun yedek katip seçildi.

 

"DAHA ÇAĞDAŞ BİR CEYHAN"

Encümen oylamasında ise Alaattin Yıldırım, Sedat Akkuş ve İzzettin Aydemir, encümen üyesi seçildi.

Seçimlerle ilgili gündem maddelerinin ardından konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçeyi Adana’nın en gelişmiş ilçelerinden biri haline getirip fark oluşturacaklarını belirterek, Yapacağımız güzel işlerde kararlarımızın oy birliğiyle geçeceğine eminim. 5 yıl boyunca ilçeye hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Bugünden itibaren Ceyhan’ın tamamına hizmet edeceğim. Bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden ve Ceyhan’a en güzel hizmetleri yapacağımdan emin olabilirsiniz. Ceyhan Belediyesi’nin halkın vergileriyle oluşan bütçesini kuruşuna kadar daha çağdaş, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Ceyhan bırakmak için kullanacağız. Ceyhan’da her vatandaşımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısının 2’nci oturumunun için 13 Nisan Cumartesi günü saat 11:00’de devam etmesi, oy çokluğuyla kabul edildi.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde Seçim Öncesi Alınan 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .

Çukurova Belediyesi Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvasında Kazananlar Belli Oldu.

Davranış Bilimleri Uzmanı Korkut Daban, "Gençlere kitap okuma alışkanlığı vereceksek, bunu teknolojiyle barışık şekilde uygulamamız gerekmektedir"

Adana Büyükşehir'den İlaçlama Açıklaması ..15 İlçede Haşere Mücadelesini Sürdürüyoruz..

Kilithaber.com Editörü Recep Özcan'a Evinin Önünde Silahlı Saldırı.