Bbp Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal "Geliyoruz ve Umudunuz Boşa Çıkarmayacız "

Topal, yaptığı konuşmada, “Makam araçlarıyla, belediye imkanlarıyla seçim çalışması yapmıyoruz. Sadece seçimlerde değil, her zaman Kozan’ın yanındayız.

27.03.2024 21:25:00 0
Bbp Kozan Belediye Başkan Adayı Gürdal Topal

Kozan Belediyesi'nde çalışan işçilerimiz, emekçilerimiz rahat olsunlar. Kimsenin ekmeğiyle aşıyla işimiz yok. Baskılar ve zulümler sona erecek!

 GELİYORUZ VE UMUDUNUZU BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Umut dolu bir şafakta zafer şarkılarıyla gelişimizi bekle.
Sevgi, saygı, huzur ve gelecek için az sayılı günler kaldı..

Kozan Çevre Kültür Derneği Başkanı Halit Sönmez ve üyeleri ile bir araya geldik. Kozan'ın en aktif çevre dostu faal STK'larının başında geliyor. Taşıdığı değerler fikirler bizim için çok önemli samimi, iyi niyetli, keyifli sohbetleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum

Öğrenci kardeşlerime sordum: Belediye başkanı olduğumda benden isteğiniz nedir? Ve notlarımı aldım. Allah izin verirse 1 Nisan'dan sonra Kozan'ı yönetirken, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik projeler gerçekleştirirken; onların fikrini almadan ve onların isteklerini hesaba katmadan hareket etmeyeceğiz.

 

Gerçekleştirilen açılışa Sanatçı Afişinli Hakan ve Belen Gökçe konseriyle binlerce vatandaş katıldı. Gürdal Topal’ın alana gelişiyle birlikte vatandaşların coşku doruk noktasına ulaştı. Yağan yağmura rağmen Topal’ın hayranları alandan ayrılmadı. Topal, yaptığı konuşmada, “Makam araçlarıyla, belediye imkanlarıyla seçim çalışması yapmıyoruz. Sadece seçimlerde değil, her zaman Kozan’ın yanındayız. Seçim bitecek biz yine Kozan’da kalacağız, sizin düştüğünüz çukura bende aracımla düşüyorum. Ben size yama değil yol yapacağım. Kozan’a Şeffaf ve üretken bir yapı tesis edeceğiz. Kapalı kapılar arkasında pazarlık yapmayacağız. Kozanın parasını pulunu çar çur etmeyeceğiz. Yapılacak ihaleleri canlı yayınla Kozanlıların huzurunda yapacağız. Ben ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımın mal varlığını seçimden hemen sonra açıklayıp, birde 5 yılın sonunda açıklayacağız. Biz Kozan’ın sıkıntılarını sona erdireceğiz” dedi. Yağmura rağmen alandaki kalabalık, alkışlarla ve tezahüratlarla Gürdal Topal’a tam destek verdi. Program sonunda ise BBP Kozan Belediye Meclis Üyesi Adayları sahneye tek tek çağrılarak  tanıtıldı.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana'da Uyuşturucu Operasyonu..15 Bin Sentetik Hap Ele Geçirildi.

28.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürlüğü " Klima Açma Zorunluğu 1 Mayıs İtibariyle Başlıyor.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan "Pozantı’da Üretken Belediyeciliğin Simgesi Olacağız "

Adana tarihine Işık Tutan Yer " Misis Antik Kenti "

Ünlü Adanalı Besteci Burhan Bayar "Stüdyodaki İki Büyük Profesyonel Kayıt Aletini Cem Yılmaz Hediye Etti "

Restoran ve Kafelere KDV Artışı...