Adana Yeni Valilik Konağı Türkiye Gündemin'de......

Valilik bütçesinden inşa edilen içinde her türlü lüks detay düşünülmüş. 15 odalı süper lüks villada sauna, fitness salonu, çalışma odası ve kahvaltı odası da bulunuyor.

SİYASET 10.05.2024 13:44:00 0
Adana Yeni Valilik Konağı Türkiye Gündemin

Valilik bütçesinden inşa edilen ‘yavru sarayın’ içinde her türlü lüks detay düşünülmüş. 15 odalı süper lüks villada sauna, fitness salonu, çalışma odası ve kahvaltı odası da bulunuyor. İki katlı villada asansör de bulunurken her yatak odasında banyo da bulunuyor. Villada bir oda giyinme odası bir oda ise soyunma odası olarak inşa edildi. Öte yandan villada geniş bir teras da bulunuyor.

PEYZAJA 25 MİLYON LİRA HARCANDI

Adana’da valiliğin yaptırdığı ‘Yavru saray’ ile ilgili yapılanlar bununla da sınırlı kalmadı.  villa için yeni bir ihale düzenleyerek çevre düzenlemesi ve peyzaj için 25 milyon lira harcadı.

KAYNAK…….İsmail ARI

AKP iktidarı yazlık, kışlık veya külliye adı verilen dev saraylar inşa etmesiyle hafızalara kazındı. Ekonomik kriz her geçen gün daha da derinleşiyor. . Bunun son örneklerinden birine de Adana Valiliği imza attı.

Şimdi İzmir Valisi olan Süleyman Elban, 10 Haziran 2020 ile 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Adana Valisi olarak görev yaptığı dönemde kendisi için bir yavru saray inşa edilmesine karar verdi.

18 Ağustos 2022’de “Adana Vali Konağı Yapım İşi” adı altında düzenlenen ihaleyle villanın inşaatı için 15 milyon TL harcandı. Yavru sarayın inşa edileceği alan olarak ise imar planı bile olmayan Seyhan Barajı’nın kıyısındaki 10 bin metrekarelik ormanlık alan seçildi. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kullanılan arazi, dönemin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından Adana Valiliği’ne tahsis edildi. Ağaç katliamı yapılarak hızla inşa edilen yaklaşık 15 odalı yavru sarayın içinde ise yok yok… 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


2024 Adana Mini Dünya Kupası Futbol Turnuvası Sona Erdi.......Kazanan Batı Afrika...

21.05.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger " Adana’nın da Esnaf Kredilerine Uygulanan Faiz Güncellemesinden Muaf Tutulmasını İstedi. "

Adana Şakirpaşa Havalimanından İlk Dört Ay Raporu..

Adana Emniyetinden Asayiş Raporu..

Adana'da FETÖ'cü Eski Hakime 7 yıl 6 ay hapis..

Hac Kafilesi Adana'dan Uğurlandı..