Abdurahman Boztaş Vaaatleri.....

Size Adana Büyükşehir Bağımsız ve Bağlantısız Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Boztaş'tan bahsedeceğim... Gazeteci... Şair... Yazar... Ressam..

MAGAZİN 30.01.2024 20:50:00 0
Abdurahman Boztaş Vaaatleri.....

Size Adana Büyükşehir Bağımsız ve Bağlantısız Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Boztaş'tan bahsedeceğim... Gazeteci... Şair... Yazar... Ressam... Araştırmacı ve Bilimadamı kimlikleri ile tanımasanız da; Traktör tekerleğinin içinde poz verdiği kampanya fotoğrafından ve tekerin üzerindeki, "Biz fırıldak değiliz... Bu tekere çomak sokmayın" yazısından hatırlarsınız belki Boztaş'ı... Onun için hazırlanan web sayfası, ilgi alanımıza girdiği için ziyaret etmemiz tavsiye edildi... Sitenin solunda "yaptıklarım", sağında da "yapacaklarım" bölümleri var... Hiçbir şey yapmayıp, bunları vereceğim sadece; YAPTIKLARIM... * Nuh'un Gemisinin Ağrı Dağı'nda olmadığını buldum... * Askerliğimi Uğur Mumcu ile birlikte Ağrı Patnos'da 'Sakıncalı Çavuş' olarak yaptım... * Yılmaz Güney ile birlikte film çevirdim. (Gerçi Yılmaz filmleri imha ederek sinemada önümü kesti ama, ben yine de kendisini severim...) * Suyun altında hiç nefes almadan kırkbeş dakika durulabileceğini bizzat uygulayarak gösterdim... * Mevcut Belediye Başkanının sanata ve sanatçıya önem vermediğini, yazın 38 derece güneş altında çizdiğim "belediye binası tablosu"na sadece 10 milyon lira vermesiyle ortaya çıkardım... YAPACAKLARIM... * İçme suyundan para alınmayacak... * Belediyeye ait toplu taşıma araçlarında taşımacılık ücretsiz yapılacak... * Belediye fırınlarında üretilen ekmek halka bedava dağıtılacak... * Adana'ya iki olimpik stad yapılıp Adanaspor ve Demirspor'un maçlarıyla amatör takımların karşılaşmalarını burada yapmaları sağlanacak... * Sivil toplum ve odalarla projeleri ele alınıp gerekli projeler yapılacak. * Dörtyol ağzı ile Büyükşehir Belediyesi binası arasında geçit köprü. * Şehir içerisinden geçen su kanalları üzerinde dükkanlar oluşturulup esnafa bedelsiz verilecek. SLOGANLAR * "Boztaş sen bizim herşeyimizsin..." * "Makbuzumuz artık elimizde... Kimse çıkamaz bundan sonra önümüze..." * "Fırıldaklar korkun, Boztaş geliyor..." * "Adana'yı makamdan değil, uzaydan izleyip yöneteceğim..." Bize "son söz" olarak söylenecek bir şey var mı?... Bence yok... bizimkiler (Bizimkiler'in çekim hataları...) * Dündar Abi; 


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürlüğü " Klima Açma Zorunluğu 1 Mayıs İtibariyle Başlıyor.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan "Pozantı’da Üretken Belediyeciliğin Simgesi Olacağız "

Adana tarihine Işık Tutan Yer " Misis Antik Kenti "

Ünlü Adanalı Besteci Burhan Bayar "Stüdyodaki İki Büyük Profesyonel Kayıt Aletini Cem Yılmaz Hediye Etti "

Restoran ve Kafelere KDV Artışı...

27.04.2024 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

Muslera Kurtardı Galatasaray Attı .0-3