"Sosyal Yardımlar CHP’nin Sosyal Belediyecilik Politikası Gereği"

Seyhan Belediyesi’nin CHP’ye geçmesiyle birlikte vatandaşa sosyal yardımların düzenli olarak arttığına dikkat çeken Seyhan Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer şöyle konuştu:

GÜNDEM 10.03.2024 08:59:00 0

 

Google News

Seyhan Belediyesi Ramazan Yardımları Konusunda Flaş Açıklama

Ramazan’ın gelmesiyle başta “Gıda Kolisi” olmak üzere sosyal yardımların yoğunlaşacak olması üzerine bilgi paylaşımı yapan Seyhan Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer, Belediyece yapılan tüm sosyal yardımların Başkan adına yapılmadığını, daha önceden alınmış meclis kararlar gereği yapıldığını belirtti.

Google News

Bazı çevrelerce “Seyhan Belediyesi’nce Ramazan ayında yapılacak başta gıda kolisi olmak üzere tüm sosyal yardımların Başkan Akif Kemal Akay adına dağıtılacağı” şeklindeki söylemler üzerine açıklama yapan Seyhan Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer, “Bu söylem yanlış bir söylemdir. “Yardım Yapalım” diyerek yardım yapamazsınız. Meclis kararı ve ona ayrılacak bütçe gereklidir.” Dedi.

Sosyal Yardımlar CHP’nin Sosyal Belediyecilik Politikası Gereği Zeydan Karalar Döneminde Başlatılmıştı

 

 

Seyhan Belediyesi’nin CHP’ye geçmesiyle birlikte vatandaşa sosyal yardımların düzenli olarak arttığına dikkat çeken Seyhan Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer şöyle konuştu: 

Biz CHP grubu olarak CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak Zeydan Karalar’ın ilk Seyhan Belediye Başkanlığı döneminden başlayarak bugüne kadar sosyal yardımları artırarak sürdürdük. Ramazan’da halkımızla paylaşılacak sosyal yardımların kararlarını da Partimiz politikası gereği mecliste CHP grubunca onaylamıştık.  Vatandaşımız şunu bilsin ki, belediyelerden gelen hizmetlerin tamamı, o belediyeye ayrılmış kaynakların halka tekrar geri verilmesidir. Bu kişilerin inisiyatifinde kalan bir şey değildir. Sosyal Yardımlar tamamıyla bir belediyecilik anlayışıdır. Bu da sosyal Belediyecilik anlayışı gereği Cumhuriyet Halk Partisi’nin tavrıdır. Yardımlar da bu çerçevede vatandaşımıza dağıtılmaktadır


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana'da Uyuşturucu Operasyonu..15 Bin Sentetik Hap Ele Geçirildi.

28.04.2024 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürlüğü " Klima Açma Zorunluğu 1 Mayıs İtibariyle Başlıyor.

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan "Pozantı’da Üretken Belediyeciliğin Simgesi Olacağız "

Adana tarihine Işık Tutan Yer " Misis Antik Kenti "

Ünlü Adanalı Besteci Burhan Bayar "Stüdyodaki İki Büyük Profesyonel Kayıt Aletini Cem Yılmaz Hediye Etti "

Restoran ve Kafelere KDV Artışı...