Adana Mersin Tren Seferleri İptal Olunca 'Otobüs seferleri istiyoruz" Talebi.

Hükümetin Mersin’den başlayarak G. Antep’e kadar uzanan hızlı tren projesi kapsamında yapım çalışmaları nedeniyle Adana ile Mersin arasındaki tren seferleri 2 yıl süreyle iptal edilmişti.

SİYASET 10.04.2024 21:13:00 0
 Adana Mersin Tren Seferleri İptal Olunca

Hükümetin Mersin’den başlayarak G. Antep’e kadar uzanan hızlı tren projesi kapsamında yapım çalışmaları nedeniyle Adana ile Mersin arasındaki tren seferleri 2 yıl süreyle iptal edilmişti. Tren seferlerinin 22 Nisan 2024 tarihinde iptal edilmesinin getireceği olumsuzluklar vatandaşlarda derin sıkıntılar uyandırdı.

BİZLERİ MAĞDUR ETMEYİN ÇAĞRISI

Yüksek standartlı demiryolu inşaatı nedeniyle 2 yıl tren seferlerinin iptal edilmesini değerlendiren Adanalı vatandaşlar Başkan Zeydan Karalar’a çağrıda bulunarak ‘İki belediye arasında bir anlaşma yaparak karşılıklı olarak her iki il arasında işleyecek olan otobüs seferlerini hayata geçirin’ dediler. Özellikle günlük olarak her iki ilde görev yapan memurların çoğunlukta olduğuna dikkat çeken yurttaşlar, tren seferlerinin iptal edilmesinin yüzünden ‘öğrenciler, öğretmenler ve binlerce çalışan mağdur olacak. Her iki belediyenin imkânlarını kullanarak iki vilayet arasında otobüs seferleri tahsis etmelerini istiyoruz’ dediler.


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Adana Kozan'da Pembe Zakkum Zamanı....

30.04.2024 ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ

 Murat Sancak "Bundan Sonra Yazacağım FETÖ Futbol Yapılanması Bilgileri Biraz Ansiklopedik Bilgiler İçerecek." Kim bu FETÖ'cüler ?

Adana'daki Merkez Belediyelerinin SGK Borçları....

Seyhan Belediyesinden İşçi Çıkış Tarihini "Adanakuşu" Duyurdu.

Yüreğir Belediyesinde 350 İsime Çıkış Verildi.

Adana'da Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış .