Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Adana'lı Arıcı'lara Müjde.

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Adana'nın Türkiye'de bal üretiminde ikinciliğini korumasına katkıda bulunan arıcılara yönelik önemli bir destek açıklaması yaptı

EKONOMİ 14.03.2024 16:49:00 0
 Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Adana

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Adana'nın Türkiye'de bal üretiminde ikinciliğini korumasına katkıda bulunan arıcılara yönelik önemli bir destek açıklaması yaptı. Müdürlük tarafından yapılan resmi açıklamada, il genelindeki 2146 işletmede bulunan toplam 434 bin 920 arılı kovan için 25 milyon 75 bin 480 TL tutarında "Arılı Kovan Desteği" ödemesi yapılacağı bildirildi.

 

Bu destekle birlikte Adana'daki arıcılık sektörünün daha da güçlenmesi ve bal üretimindeki başarının artarak devam etmesi hedefleniyor. Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bölgedeki arıcılık faaliyetlerini destekleyerek, ülke ekonomisine katkıda bulunan önemli bir tarım dalının daha da geliştirilmesine yönelik adımlar atmış oluyor.

Yapılan bu finansal destekle, arıcıların üretim kapasitelerini artırması, daha kaliteli bal üretimi yapabilmesi ve arıcılıkla ilgili teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmesi amaçlanıyor. Aynı zamanda, bu desteklerin arıcılığın sürdürülebilirliğine ve çevresel faydalarına da katkı sağlaması bekleniyor.

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün bu önemli adımı, arıcılık sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için büyük bir moral kaynağı olurken, aynı zamanda Adana'nın bal üretimindeki üstün konumunun daha da pekiştirilmesine olanak tanıyor.

# Adanalı Arıcı, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, devam, Adana, Önemli, Türkiye, üretim, Ülke, Orman


TOKİ Ceyhan Konutları Teslim Edilmeye Başlandı.

31 Mart yerel seçimlerinde ..YSK, seçimde kayıtlı seçmen sayısını, 61 milyon 441 bin 882 olarak belirledi.

Adana'da Kaç Kişi Sandık Başına Gidecek Belli Oldu....

Asal Araştırma, Adana Büyükşehir Anketinde Karalar-Kocaispir "ATBAŞI "

Davranış Bilimleri Uzm. Korkut Daban "Ramazan ayında oruç tutan çocuklar mutlaka ödüllendirilmeli"

AREA Araştırma'nın Adana Büyükşehir Belediyesi anket sonucu..... Fark Açılıyor....

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger “Şehitlerimiz, vatan sevgisinin en yüce örneğini sergileyerek bizlere ölümsüz bir miras bıraktılar.

Gazeteci Rifat Söylemez Yöneylemin Son Açıkladığı Ankette Zeydan Karalar'ın Neden Fark Attığını Belgesi İle Açıkladı.. "Belediyeden her ay BİR MİLYON lira "

CHP Genel Başkanı Özgür Özel " Cumhur İttifakı karşısında Seyhan’da Seyhan ittifakıyla, Adana’da Adana ittifakıyla, Türkiye’de Türkiye ittifakıylaSeçime Giriyoruz.

Burhanettin Bulut "Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız"


Zeydan Karalar "Artık Çalışma Zamanı ......

Adana Şalvar'ı Resmen Tescillendi..

Adana Toz Duman Oldu...

Adana'da İş Merkezinin 5. katından Düşen Yaşlı Adam Yaşamını Yitirdi.

Ayhan Barut "Gözleri kör, kulakları sağır, dilleri lal olmuş olanlar halka mutlaka hesap verecek. Tıpkı yerel seçimde olduğu gibi "

Adana'da Ekmeğe Zam Talebi....

Akşam Gazetesi "CHP Genel Başkanı Özel'in “Akraba ataması geri alındı” dediği Yüregir Belediyesin'de Değişen Bir Şey Yok "